Bilder etiketterade ”honung”

0 svar på Bilder etiketterade ”honung”

 1. Katarina Olsson skriver:

  Hej Mats!
  Roligt att hitta tillbaka till gamla vänners bilder
  Jag har just suttit och gått igenom gamla foton, och har hittat flera som du tagit som ju är jättefina! Men några foton saknar jag, de har kommit bort i alla flyttar jag har gjort.

  Hör av dig om du får detta och tala om hur du har det, kanske du har bilderna kvar? Din gamla epostadress funkar ju tyvärr inte längre..

  Kattis

 2. Pingback: Cidern tappas | Karlshäll

 3. Pingback: Cider 2013 | Karlshäll

 4. Cattis skriver:

  Hej
  Kul att läsa att det finns någon mer som fotograferar planlöst! Jag har känt mig lite oproffsig emellanåt när jag bara går ut och ser mig omkring och hittar motiv överallt.
  /Cattis

 5. Malin Bjärnlid skriver:

  Jag kommer inte att reta mig alls. Den felande snutten lägger bara till lite extra till vårt redan underbara, men sneda, hus.

 6. Lena Mattsson Mårtensson skriver:

  Vilket smart tapetser-bord ni har. Jag minns när vi tapetserade vår gamla gård från samma byggtid. Phuu så snett vingt, …… och högt till taket, stora salen var 3,20m högt. Tala om ”nervbryt”. Men så kul det blir när allt är klart. Se fram emot bilder när det är klart. Kram till er båda!

 7. Malin Bjärnlid skriver:

  Glöm inte rörmokaren och elektrikern och snickaren som ska tillbaka för att lista (och fixa vid trösklarna….

 8. Douglas Nilsson skriver:

  Hej
  I slutet av 1700-talet bodde i lilla Ahlbäcken Jan Svensson och Ingrid Adamsdotter med familj. Jan Svensson var skräddare. Från 1789 till 1798 var min farfarsmorfarsfarfar Olof Larsson lärpojke där, tillsammans med ännu en lärpojke. Han var bara 11 år gammal när han flyttade in hos Svenssons. Så småningom blev Olof sockenskräddare i Norra Kyrketorp. Förmodligen gick det inte så bra med skrädderiet, för 1805 tog han värvning i Skaraborgs regemente och hamnade i Napoleonkriget. Men både en son och en sonson kom att bli skräddare, så det han lärde sig i torpet vid lilla Albäcken kom till användning ändå. Jag håller på att skriva ett blogginlägg om Olof (arbetstitel: Skräddaren som besegrade Napoleon). Jag skulle vara jättetacksam om jag kunde använda någon av era bilder på torpet? Jag kan inte betala något, det finns inget vinstintresse här, men jag skulle givetvis ge kreddit till fotografen, och jag kan länka till er blogg. Fina bilder överhuvudtaget på er blogg! Mvh /Douglas

 9. Mats skriver:

  Hej Douglas
  Jag har hört en del historier om platsen, men inte detta. Det verkar vara en plats som döljer mycket historia. Du får gärna använda bilder till din blogg som jag hoppas få läsa.

  //Mats

 10. Pingback: Resan till Alsace 2016 | Karlshäll

 11. Pingback: 2 flaskor öl | Karlshäll

 12. Pingback: Hur man inser att man kanske blivit en nörd – vad nu definitionen på det är. | Karlshäll